Onze werkzaamheden

Isolatie offerte

Isolatie premie 2018

Helaas, de isolatiepremie 2018 is op


De isolatiepremie 2018 beschikbaar gesteld door het rijk, voor eigenaar-bewoners van woningen is nu al helemaal op. En 2018 is nog maar net begonnen. Dit is echter geen reden om uw huis niet te gaan isoleren want:


  • Er is een verlaging van het BTW tarief naar 6 % op arbeidsloon voor aanbrengen van isolatie
  • Veel gemeentes hebben subsidie regelingen. Dit kunnen wij voor u nagaan en eventueel aanvragen.

Geen isolatie subsidie 2018 betekent niet stoppen met isoleren!


Dat er geen isolatie subsidie 2018 meer beschikbaar is voor het isoleren van uw woning hoeft geen reden te zijn om uw plannen om te gaan isoleren stop te zetten.Uw huis isoleren levert echt heel wat op en er zijn andere wel degelijk mogelijkheden om aan geld te komen.


Heeft u spaargeld? Dan is isolatie laten aanbrengen een goede investering. Het spaargeld brengt momenteel niets op aan rente en met isolatie verlaagd u uw energie rekening.


De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementKoopt u een ander huis? Dan kan de bank of hypotheek verstrekker u vertellen welke mogelijkheden voor een extra hypotheek er zijn voor het laten isoleren van uw nieuwe huis.


Heb u geen geld, maar wilt u wel investeren in isolatie? Als huiseigenaar kunt u een energie bespaarlening afsluiten. Het geld van de energie bespaarlening mag u gebruiken voor onder andere gevel isolatie, dak isolatie, vloer isolatie, isolerend glas, een warmte pomp of een zonneboiler. Tevens kunt u de kosten die u maakt voor advies op maat ook mee financieren. Uw bank kan u hierover meer vertellen.


Maar Isoleren levert sowieso heel wat op

Omdat een woning zonder isolatie veel warmte verliest via ramen, dak, vloeren en gevel wordt er veel meer gas verbruikt dan het geval is bij een woning met goede isolatie. Een gemiddelde eengezinswoning verbruikt zonder isolatie ongeveer 3300m3 gas terwijl een goed geïsoleerd huis maximaal 1000m3 gas nodig heeft. Tel maar uit wat dat scheelt op uw energie rekening.


Woningen aangesloten bij een VvE

Als u bent aangesloten bij een VvE dan kunt u via die Vve nog wel gebruik maken van de isolatie subsidie 2018.Offerte aanvragen