Isolatiepremie 2018

Isolatiepremie 2018De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

De energierekening gaat komende jaren alleen maar stijgen. U kunt de energierekening verlagen door energie te besparen. Hierdoor wordt uw huis ook nog comfortabeler. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning door een energiezuiniger label en u spaart het milieu omdat u minder CO2 uitstoot veroorzaakt.


Maar hoe bespaart u energie?

De allerbeste manier om energie te besparen is; uw huis laten isoleren. En wij kunnen u hierbij helpen.


Wanneer u contact met ons opneemt dan sturen wij één van onze adviseurs die geheel kosteloos en vrijblijvend uw woning onderzoekt. Dat wil zeggen dat hij bekijkt of er in uw woning al isolatiemateriaal is aangebracht en zo ja, welke kwaliteit dit isolatiemateriaal heeft.Hij verricht endoscopisch spouw onderzoek, hiermee bekijkt hij de ruimte tussen de binnen en buiten muur. De buitenmuur wordt bekeken op scheuren en of de voeg niet poreus is. Deze gebreken zouden eerst moeten worden herstel. Hij bekijkt de dak constructie zodat wij er zeker van zijn dat de isolatie methode en het isolatiemateriaal waarmee we gaan werken ook daadwerkelijk kan én goed is. De kruipruimte wordt opgemeten om te bepalen of er isolatiemateriaal tegen de begane grondvloer kan worden aangebracht. Mocht de ruimte hiervoor te klein zijn dan kan het isolatiemateriaal op de vloer van de kruipruimte worden aangebracht.
Als de adviseur uw hele woning in kaart heeft gebracht dan kan hij u vertellen welke isolatie mogelijkheden er zijn en welk isolatie materiaal hiervoor het beste is en het hoogste rendement geeft. Uw wensen en uw budget spelen hierbij ook een grote rol.


Hierna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte geheel op maat voor uw woning.


Wat zijn in 2018 de mogelijkheden voor isolatie subsidie ? 

De isolatiepremie 2018 is al helemaal is opgebruikt. Maar er zijn meer mogelijkheden om voor energiebesparende maatregelen aan uw woning. Onze adviseur kan u het een en ander vertellen over subsidie en eventueel gunstige leningen via uw gemeente of uw provincie.Offerte aanvragen