Onze werkzaamheden

Isolatiepremie 2018

Er is momenteel veel te doen over energie. Alle landen hebben afgesproken om minder uitstoot te genereren. Maar dat kan alleen door minder gas te verstoken. En dat kan alleen door middel van isolatie van woningen. Maar helaas is het potje van het rijk voor isolatiepremie 2018 al helemaal leeg. Alleen huiseigenaren die zijn aangesloten bij een VvE kunnen via die VvE nog subsidie aanvragen.


Vraag een vrijblijvende offerte aan voor woningisolatie
 

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij kunnen u dan ook uitleggen wat de mogelijkheden betreffende isolatie subsidie 2018 zijn.


Gratis Advies op maat
 

Met een gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte weet u precies wat het isoleren van uw woning gaat kosten. Onze adviseur kan u ook vertellen welke mogelijkheden er nog zijn voor de isolatiepremie 2018. Ook kan hij u helpen om uit te zoeken of uw gemeente of provincie subsidie kan verstrekken.


De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementContact met ons opnemen is starten met verlagen van uw energie rekening

Onze adviseur bekijkt uw woning grondig en geeft gratis advies over de mogelijkheden van isolatie. Hij vertelt over de isolatiemogelijkheden en de isolatiematerialen en legt uit welk materiaal het hoogste rendement geeft. Daarbij neemt hij ook uw wensen mee. Op het moment dat u akkoord gaat met onze offerte komen wij uw huis isoleren en vanaf dat moment bespaart u direct op uw energie rekening.


Wat kost isoleren ongeveer en wat levert het op? 

Onderstaand enkele isolatie maatregelen en de kosten en besparing daarvan. Het gaat hier om een gemiddelde eengezinswoning en kosten van de isolatie die is aangebracht is berekend voor een vakkundig bedrijf.


  • Isoleren schuin dak bij een verwarmde zolder --> eenmalige kosten gemiddeld € 5.200,- --> besparing gemiddeld 1000 m3 gas per jaar
  • Isolatie onderzijde begane grond vloer --> eenmalige kosten gemiddeld € 1.800,- --> besparing gemiddeld 300 m3 gas per jaar
  • Isolatie spouw muren --> eenmalige kosten gemiddeld € 2.100,- --> besparing gemiddeld 800 m3 gas per jaar


Offerte aanvragen